sreda, 27. november 2013

ŠD 3ŠPORT, VSE NAJBOLJŠE!

Za nami je še eno letno srečanje članic in članov našega športnega društva 3šport. Ker smo ga letos prestavili na pozno jesen, smo se tokrat družili kar na toplem; v domačiji na Kubedu smo večer preživeli v prijetnem in sproščenem vzdušju ob domači hrani in kozarčku vina ter se kasneje preizkusili tudi na bowling stezah Planeta Tuš Koper.



V duhu starega slovenskega pregovora "brez dela ni jela" smo najprej pod kap pospravili potrebne formalnosti. Predsednica Leni Fafangel nas je tako seznanila z letnim poročilom, aktualnimi spremembami na trenerskih stolčkih ter seveda načrti za prihodnje leto. 


Leto je prineslo kar nekaj sprememb na trenerskih pozicijah ter posledično tudi v sami organizaciji aktivnosti. Trenerski ekipi (Leni, Tanja, Goran in Peter), ki bo tudi v bodoče poskrbela za pripravo in napredek tako tistih večjih kot mlajših članov, sta se nedavno pridružili tudi Nuša in pa Teja, ki jo mnogi že pridno srečujemo na tekaških in plavalnih treningih. 



Nove obveznosti, s katerimi se je pogumno soočila predsednica, pa so med drugim vplivale na občutno širjenju delovne ekipe; posamezni koordinatorji člani društva so s prevzemom odgovornosti za različna področja in aktivnim delovanjem postali pravi motor kluba. 



Leto si bomo zapomnili tudi po uspešni realizaciji številnih aktivnosti. Poleg odlične izvedbe našega Triatlona Luke Koper za pokal Istre, ki postaja že tradicija, se spomnimo še na akvatlon za najmlajše, ki smo ga izpeljali v mesecu maju na Debelem Rtiču. Hitro in pod budnim očesom Tanje Jerine, predsedničine desne roke, pa raste tudi 3šport šola. V programe športne vadbe za najmlajše je namreč vključenih že več kot 120 otrok. Ni kaj, za bodočnost kluba se ob tako veliki in kvalitetni ekipi res ni bati. :-)

Če povzamemo, bi lahko rekli, da smo se na spremembe prilagodili in tudi v bolj negotovih časih držali skupaj. Pred večerjo smo tako sprejemali in delili pohvale za pomoč in sodelovanje, ki je doletela prav vsakega, ki je na svoj način prispeval k uspehu enega ali večih dogodkov pod okriljem kluba.


Po tem, ko smo napolnili želodčke, smo izbrali še NAJ ČLANICO IN ČLANA 2013. Po besedah prisotnih sva si to najbolj zaslužila Rok Terčelj (ker je timski človek  :-)) in Ana Radivo (ker je Ana banana pač ful pridna :-)). Z velikim nasmehom na ustih sva prevzela vsak svoj bidonček, ki je pač nepogrešljiva oprema na vsakem treningu. 



V bolj dinamičnem delu večera smo ponovno zavihali rokave in se preizkusili v bowlingu ter v timskem duhu pozirali za še eno skupno fotografijo, ki bo krasila naš album.




 

In kot vsaka dobra zgodba ima tudi ta svojo zaključno misel; klub smo mi vsi, ki na takšen ali drugačen način prispevamo k njegovemu uspehu. Nekateri s svojimi rezultati, drugi s svojimi prispevki ali pomočjo, prav vsi pa s svojo prisotnostjo, podporo in veseljem do druženja. To smo pokazali tudi v soboto, zato gre tale hvala vsem, ki smo soustvarili še en klubski spomin. Prav za vse pa velja - toplo vabljeni tudi prihodnjič.



PR ŠD 3ŠPORT 
Ana Radivo

Ni komentarjev: