četrtek, 25. september 2014

ZAKAJ REDNA ŠPORTA REKREACIJA?

"Ali te zanima kaj prinaša vsakodnevno gibanje? Bi rad spoznal/-a zdravju koristno športno vadbo?"

Vabljeni na predavanje o športni rekreaciji, ki ga v ŠD 3ŠPORT skupaj z DŠRTV Partizan Koper pripravljamo v petek, 3.10.2014 v predavalnici Srednje tehniške šole Koper s pričetkom ob 17. uri.


Spregovorili bomo o razlogih, zakaj sta gibanje in športna aktivnost tako pomembni za naše zdravje, kako začeti z redno rekreacijo in kako najti motivacijo in vztrajnost, da gibanje postane naša vsakdanja praksa.

Svoj doprinos naštetemu bosta dodala še dva posebna gosta: ultra športnik, veliki humanitarec in pobudnik akcije Srce Sloveniji - Never give up, Matej Markovič, ter vodja gibanja "Še vedno vozim-vendar ne hodim", ročni kolesar ter z ambicijami tekmovati tudi v triatlonu David Razboršek.



Za piko na i se bomo na koncu razgibali z Zdravo vadbo ABC – program telesne vadbe, ki poudarja pomembnost ohranjanja telesne pripravljenosti in krepitvi zdravja vseh generacij. Zato nikar ne pozabi na športno opremo!

Srečanje bo obenem priložnost, da se spoznaš z vsemi programi vadb in ostalimi aktivnostmi, ki jih v ŠD 3ŠPORT in DŠRTV Partizan Koper ponujamo.

Vsi ljubitelji gibanja in dobrih zgodb ter vsi tisti, ki boste v kratkem to tudi postali, lepo vabljeni, da petkovo popoldne preživite poučno in aktivno!

Ana R., 
PR ŠD 3ŠPORT :)

Ni komentarjev: