sobota, 13. september 2014

NEDELJSKI TRIATLON TRENING - SEČA 2014

FOTO UTRINKI NA: FACEBOOK ŠD 3ŠPORT
____________________________________

Kot je znano, letos naša tekma Triatlon za pokal Istre odpade, zato smo se odločili izpeljati malo drugačen dogodek - trening triatlon za naše člane.
Skupni trening bo potekal v nedeljo, 14.9.2014, ob 12.00 uri pri gostišču Ribič v Seči. Namen treninga je, da se vsi naši člani preizkusite v triatlonu, tudi tisti, katere je morda strah združiti vse tri športe v eno. 
Trening bo povsem NE tekmovalne narave - časa ne bomo merili, ampak se bomo samo zabavali! Proga je sledeča: 
·  plavanje v morju cca. 300m,
·  kolesarjenje* od gostišča Ribič, do sečoveljskega mejnega prehoda in nazaj, cca. 11km,
·  tek od Ribiča, do začetka avtokampa in nazaj, cca. 3km.

*kolesarski poti sta dve. Za cestna kolesa se bo vozilo po glavni cesti in se bo ravnalo po cestno prometnih predpisih! Cesta namreč ne bo zaprta! Za vsa ostala kolesa (treking, gorska, ponije ipd.) pa bo trasa izpeljana po Parenzani (cesta zaprta za promet).




Klubski dogodek bomo izkoristili tudi za testiranje novih tekaških copat NEWTON, za katere bomo imeli tudi klubski popust. Ob vsem tem pa si želimo, da bi uspeli posneti tudi klubski promocijski video, s katerim bi naš klub lahko širše predstavljali.
Prosimo vas, da se vpišete v TABELO in s tem potrdite vašo udeležbo.
*Zaradi varnosti se v triatlonu lahko preizkusijo le starejši od 14let! Otroci od 14. do 18. leta pa lahko na skupnem treningu sodelujejo s pisno privolitvijo staršev.
Prijavnina za trening triatlona je domača specialiteta :)
V kolikor ne boste tekmovali, pa ste vseeno vabljeni, da se pred novo sezono malo podružimo, se nasmejimo in spodbudimo naše udeležence.
Za vse INFORMACIJE v zvezi z vadbami ali nedeljskim dogodkom, vam je na voljo Tanja na telefonski številki 040 643 245 ali e-mail naslovu tanja.jerina@yahoo.com, za nedeljo tudi na tel. št. Rok 031 534 786 ali e-mail naslovu rokt59@gmail.com.
P.s.: klubski piknik - praznovanje 6. rojstnega dne in skupščina 3ŠPORT bo najverjetneje v petek 26.09. v Sv. Katarini v Ankaranu. Prosim, vašo prisotnost prosim potrdite s klikom na: TABELOtako, da smo seznanjeni o ustrezno izbranem terminu. 

Vabljeni na druženje s 3športovci!

Lep pozdrav do nedelje :)

Leni, Tanja, Rok in
EKIPA 3ŠPORTA

Ni komentarjev: