nedelja, 14. september 2014

1, 2, 3 … 3ŠPORT SEZONA JE PRED VRATI!

… in smo jo dočakali. Pridno smo pripravljali nove programe, poskusili izboljšati in razširiti stare, iskali nove ali le začasne športne prostore, razmišljali s katerimi pripomočki bi vas še dodatno motivirali, s kakšnimi idejami bi vas navdušili … seveda, to še vedno počnemo! V spodnjih vrsticah si lahko preberete, kaj vse nas čaka, v kolikor pa vam po glavi rojijo zanimive ideje, dobrodošli, da nam jih zaupate!

PLAVANJE
Zunanji bazen v Žusterni bo dokončno pripravljen v mesecu oktobru, do takrat pa bomo plavali na toplem, v bazenu hotela Aquapark Žusterna. Začnemo v torek, 16. 9. 2014!



TEKAŠKA VADBA
Ne glede na »poletno« vreme bomo na tekaški vadbi, poleg teka in tekaških vaj, še naprej izvajali funkcionalne vaje za moč, izvajali testiranja glede napredovanja, obenem pa bomo uporabljali tudi elastične trakove, kolebnice, medicinske žoge, ravnotežne pripomočke itd..

Tekaška vadba 3ŠPORT ŠOLE, ki poteka v obliki brezplačne interesne dejavnosti po osnovnih šolah v Obalno-kraški regiji, se začne s prihodnjim tednom. Poligoni, atletska abeceda, tekalne igre, štafete, elementarne oblike gibanja, obilica teka … vse to in še več že čaka otroke, da pridejo in se zabavajo z nami!



KOLESARJENJE
Sobote in nedelje ostajajo kolesarska stalnica. Obeta se nam tudi skupina za kolesarje začetnike za odrasle, ki se bodo lahko, tako kot otroci, spoznavali s krajšimi in daljšimi kolesarskimi izleti ter raznimi poligoni.



GIBALNE URICE ZA NAJMLAJŠE
V vrtcu Koper bomo v letošnjem letu skozi Gibalne urice, migali tudi z najmlajšimi (od 3. do 6. leta)! 1-krat tedensko bomo skozi poligone in igre razvijali vzdržljivost in motoriko ter se ob tem veliko smejali, plesali in skrbeli za zdrav razvoj vaših malčkov.

ZDRAVA VADBA ABC
Za vse tiste, ki se z gibalno/športno aktivnostjo šele srečujete, pripravljamo tudi vadbeni program Zdrava vadba ABC, projekt Športne unije Slovenije, preko katerega boste vzljubili gibanje in ga vnesli v svoj vsakdan. Več podrobnosti ob koncu meseca, tik preden bomo z vadbo tudi začeli. Naj vam izdamo le še to: v novi sezoni vas čaka tudi svetovanje o zdravi prehrani, zdravi jedilniki …


ROJSTNO-DNEVNE ZABAVE
Namenjene so vsem otrokom, ki si želijo drugačnega, športno obarvanega praznovanja. Ne bo manjkalo zanimivih poligonov, zabavnih štafetnih iger, plesa, pravljic, pravega športa ... S pogostitvijo ali brez in z upoštevanjem otrokovih želja, bomo slavljenca in njegove vrstnike zabavali in razgibali kolikor se bo le dalo! Seveda ne bomo pozabili na dobro glasbo in fotografiranje.

V novi sezoni smo OKREPILI tudi našo EKIPO! Z vami se bomo v različnih vadbenih programih tako ali drugače srečevali Leni, Tanja, Rok, Aljoša, Andrej, Peter, Teja, Erika, Bernarda, Marjeta, Luka in morda še kdo ...









URNIKI
PLAVANJE (olimpijski bazen Žusterna)
TOREK in ČETRTEK od 20.00 do 21.00 ure (odrasli)
TOREK in ČETRTEK od 18.00 do 19.00 ure ter od 19.00 do 20.00 ure (otroci) *po premestitvi v bazen pod balonom, bodo otroci začenjali s plavanjem ob 17.00 uri
TEK (Bonifika)
PONEDELJEK in SREDA od 19.00 do 20.00 ure (odrasli)
SREDA od 18.30 do 19.30 ure (otroci)
TEKAŠKA VADBA NA OSNOVNIH ŠOLAH (v obliki brezplačne interesne dejavnosti): OŠ Koper, OŠ Antona Ukmarja, OŠ Dušana Bordona, OŠ Šmarje pri Kopru, OŠ Livade, OŠ Elvire Vatovec Prade in podružnica Sv. Anton, OŠ Istrskega odreda Gračišče, OŠ dr. Bogomirja Magajne Divača ...
KOLESARJENJE
OB VIKENDIH (po dogovoru z vaditeljem)
GIBALNE URICE ZA NAJMLAJŠE
SREDA ali PETEK od 16.30 do 17.30 ure (4–6 let)

DODATNE INFORMACIJE
040 643 245 (Tanja)


Ni komentarjev: