nedelja, 29. september 2013

Začnimo znova, začnimo skupaj! :)

Z veseljem vam sporočamo, da se bomo ponovno srečevali na skupnih PLAVALNIH  in TEKAŠKIH  treningih. 

Zunanji bazen v Žusterni bodo pokrili v prihajajočem tednu, zato bomo prvi plavalni trening izvedli v torek, 8.10. ob 20.00. Dobimo se ob 19.50, saj imamo ogrevanje na suhem ob 19.55, sledi skok v vodo ob 20.00!


Rekreativno vodeno plavanje za mladino in odrasle je primerno za vsakogar - začetnike, rekreativne športnike, triatlonce in vse, ki si želijo tehnično in kondicijsko napredovati.

Na plavanju se boste srečevali z učitelji/trenerji Goran, Tanja, Teja in Leni.




Na tekaški vadbi bomo poleg teka kot NOVOST vključili v vadbene enote tudi različne krepilne vaje in obhodno vadbo - splošne vaje za moč, tekaške vaje, vaje z elastiko, raztezne vaje v kombinaciji z jogo, funkcionalne vaje z lastno telesno težo, gimnastične vaje na blazinah in še kaj bi lahko našteli. Za pripomočke (elastike, TRX, kolebnice, itd.) in blazine bo poskrbela trenerka. Tako, izgovori, da ste kaj pozabili doma ne bodo možni! :)

Kdo vas bo vodil!? Na tekaških treningih se boste srečevali s Tejo Černe in občasno s Petrom Harnoldom.


Izvajali bomo tudi raztezanje z joga položaji pod vodstvom Simone Glavan, ki prisega na pomembnost omenjenih vaj kot preventiva za preprečevanje poškodb in za izboljšanje telesne stabilizacije.


Z rekreativno tekaško vadbo, ki je primerna prav za vsakogar in triatlonskimi tekaškimi treningi bomo pričeli v ponedeljek, 7.10. ob 19.00 na Bonifiki

Urnik 3šport vadbe za mladino in odrasle 2013/14:

Plavanje: tor. in čet. 20.00 - 21.00 (zbor 19.50)
Tek: pon. in sre. 19.00 - 20.00
Kolo: ob vikendih po dogovoru

Več INFO in PRIJAVE na: sd3sport@gmail.com

Vabljeni v športno družbo!

Ni komentarjev: