torek, 18. september 2012

3. BISEROV PLAVALNI MARATON

Naš aktivni član Zvone Černeka nam podaja poročilo iz Piranskega plavalnega maratona ...

"Če si malce sposodim besede Sebe: v prijazno nedeljo (ki je bila kakor slučajno nedelovna), ko je sonce stalo visoko na nebu, a vendar malce na zahodu, smo se odločno podali v nedra Piranskega zaliva. Zaliv pa nedra (fuj) – bolje bi bilo uvala – je ženskega spola  - da, tako bo bolje – uvalili smo se v nedra ...

Po epskem delu še rezultati: Seba in Jernej sta v kategoriji »starejših mladincev« zasedla drugo in tretje mesto, v času dobrih 22 minut. Le dobro minuto za njima smo priplavali »starejši mladinec« Damir in »mlajša člana« Zvone in Zoran, tako da smo vsi zelo uspešno zastopali klubske barve. Več na www.biserpiran.si.

Za konec  pa povsem resno: tako koprski kot piranski organizatorji obeh plavalnih maratonov bi morali malce razmisliti o uvedbi še kakšne veteranske skupine – v malce razpotegnjeni skupini, namreč pri 35+ se ni ravno enostavno bosti z dvajset let mlajšimi tekmeci.

Ob proglasitvi rezultatov se je od nekod vzel še Danilo Türk z gospo soprogo. Oba od njiju sta dobila v dar majico organizatorja – ni se jima bilo potrebno niti zmočiti J".


Naš Jernej pa kr na stopničkah :)
Zvone na Triatlonu za pokal Istre 2012

Ni komentarjev: