četrtek, 29. september 2011

Prva kolesarska tura članov 3ŠPORT v lahkotnem tempu

V soboto 03. septembra dopoldne, smo se člani društva 3ŠPORT odpravili na 1. kolesarski trening z gorskimi kolesi. Skupno druženje je bilo rekreativne narave, zato s hitrostjo nismo pretiravali.

slika 1
slika 2
V Kopru, pred Vinakoprom slika 1, nas je pričakal trener Peter Harnoldki je pred pričetkom kolesarjenja preveril, če imamo s seboj vse potrebno, torej: spravno kolo, čelado in dobro voljo. Ekipo 5ih žensk (Barbara, Vlasta, Alenka, Tina, Simona) in dveh moških (Bojan, Uroš), je Peter vodil po slovenskem delu poti »Parenzana«, kjer smo v strnjeni koloni in v lahkotnem tempu kolesarili mimo Izole do Strunjana. Kratek oddih smo izkoristili za polnjene bidonov in za seznanitev s pravili kolesarjenja v skupini slika 2. 

slika 3

Sledil je povratek, kjer smo se pomerili v moči na položnejšem vzponu proti Izoli. Vročina ni popustila, mi pa smo pogumno »grizli«. Zadihani in zadovoljni smo se ustavili pri kozolcu slika 3 - odlično nam je šlo! V regenerativnem tempu smo nadaljevali do Kopra, saj smo hranili moči za večerno praznovanje 3. obletnice našega društva. 
S.T.L.

Ni komentarjev: