četrtek, 29. september 2011

3LETA ŠD 3ŠPORTA :)

Tekači, kolesarji, plavalci, duatlonci in triatlonci ŠD 3ŠPORT, smo se v soboto popoldne, 03.09.2011, udeležili praznovanja 3. rojstnega dne. Prijetno smo združili s koristnim in srečanje izkoristili še za skupščino društva. 


Dogajanje se je odvijalo na piknik prostoru v Rižani na Mostičju, kjer smo svojo športno energijo uporabili na športnih površinah. Za najpogumnejše plavalce in razgreteže pa je bil na voljo tolmun v bližnji Rižani – kako osvežilna je bila kopel, si lahko predstavljate, če vam razkrijemo, da smo reko s pridom uporabili za hlajenje pijače :). Vreme je bilo kot naročeno – sončno, a morda nekoliko prevroče za ta letni čas. 


Ko se je zbralo 46 članov (nekaj več kot ¼ vseh članov), smo pričeli s skupščino društva, ki jo je otvorila predsednica Leni Fafangel. Dnevni red je zajemal imenovanje delovnega predsedstva, poročila in razprava le-tega, spremembe statuta, predlog in sprejetje plana za leto 2012, imenovanje razširitev delovne ekipe – imenovanje nove sekretarke Sandre Mihalič, predstavitev dveh novih parov rok – Simone in Tine, ki bosta skrbeli, da bomo o vsem pravočasno obveščeni in izbor naj člana in članice društva v letu 2011. 


Sledilo je praznovanje in skupno druženje do zgodnjih jutranjih ur. Nekateri so si izmenjavali izkušnje in sveže vtise iz letošnjih preizkušenj, ostali pa smo dan izkoristili za prijetno skupno druženje in počitek. Družina ŠD 3ŠPORTA se iz dneva v dan veča. Med njimi nekatere zelo uspešne športnike, kot recimo sta to: Aljoša Smolnikar in Matej Markovič, ki je v društvu prevzel tudi področje humanitarnosti. Naj vas spomnimo njegovega junijskega, odmevnega humanitarnega projekta Never give up, več na: www.nevergiveup.si.


Za polne želodčke je skrbel naš klubski kuharski mojster in trener Peter – da smo bili »na tekočem« je bilo poskrbljeno ob obilici pijače in odlične družbe.


Zadnje sončne žarke smo izkoristili za spominsko obeležje – gasilsko sliko. Lepo je biti del društva, ki združuje poleg gibanja in spodbujanja k zdravemu načinu življenja, tudi ljudi s podobnim razmišljanjem in pogledom na svet.


By: S.T.L.

Ni komentarjev: