petek, 5. september 2008

Uvodni sestanek uspešno zaključen... 1.KOLESARSKI TRENING V NEDELJO

Najprej naj lepo pozdravim vse naše nove člane in seveda tudi ostale. Zbralo se nas je kar 22 in kar je najbolj razveselivo je to, da so se vsi odločili za pristop v ŠD 3ŠPORT. S Petrom sva predstavila kako naj bi društvo delovalo, sledilo je druženje in razgovarjanje o novih idejah. Škoda, ker smo pozabili na skupno fotografijo, pa drugič... Danes bom malo krajša, ker moram jutri zelo zgodaj vstat.

Še enkrat obveščam, da je 1. KOLESARSKI TRENING V NEDELJO 7.9., vendar bolj spoznavne narave (oziroma dobra razpeljava, za tiste, ki se bodo jutri udeležili vzpona - Vršič ali DP v dvojnem olimpijskem triatlonu v Poreču). Čeprav smo na sestanku dejali, da je prvi trening le za izkušene kolesarje, smo se po premisleku odločili, da lahko naredimo 2 skupini, počasnejšo in hitrejšo oz. manj in bolj izkušeno. Prosim, da potrdite udeležbo na mail društva sd3sport@gmail.com .

Torej v NEDELJO 7.9., OB 10 URI, VINAKOPER

Druga zadeva so januarske priprave na Kanarski otokih. Otočje je je v zimskih mesecih preplavljeno s športniki: kolesarji, triatlonci, tekači, plavalci,... seveda tudi rekreativcev, ki želijo popestriti zimsko obdobje ne manjka. Klimatski pogoji so zelo primerni, saj se temperatura giblje med 23-25C in tudi vlažnost je zelo nizka. Seveda se lahko priprav udeležijo tudi "uživači", ki se bodo v prijetni družbi športnikov dobro počutili :)

Cena za 14 dni je približno 550€ (vključuje: letalo+bunaglow z bazenom+prevoz do Munchena). Doplačilo za transport kolesa na letalu je 50€. Predviden odhod se giblje med 15. in 17.01.2009.

Letos je Gran Canario obiskalo 1o triatloncev in lahko povem, da je 30 dni minilo kot bi počilo. Od nastanitve pa do bazena, stadiona, fitnesa je 3km, do tekaškega parkapa le dober kilometer. Skratka idealni pogoji.

Tudi za priprave zbiramo prijave na omenjeni mail do ponedeljka 8.9. do 9 ure zjutraj. Do sedaj je prijavljenih 12 oseb. Za lažjo odločitev ... nekaj utrinkov.

Lep pozdrav

Leni


Ni komentarjev: