nedelja, 16. junij 2013

Odlična izpeljava Triatlona Luke Koper za pokal Istre

Z veseljem lahko razglasim, da sem z organizacijo in potekom celotne prireditve več kot zadovoljna. Razen padca na kolesu, kjer je tekmovalec utrpel le nekaj odrgnin, so vsi udeleženci (300) varno prečkali ciljno črto. Varnost je namreč na prvem mestu! Navdušeni in nasmejani obrazi nastopajočih in ostalih obiskovalcev so tista potrditev, da je prireditev uspela v vseh pogledih. Za navdihujoče vzdušje, pester spremljevalni program in tekočo izpeljavo dogodka se zahvaljujem številnim članom ŠD 3ŠPORT-a, brez katerih takšnega dogodka ne bi bilo! Hvala!

Trenutek, ki se mi je najbolj vtisnil v spomin je podeljevanje priznanj vsem tistim, ki so opravili svoj prvi triatlon. Njihovi pogledi ob prejemu priznanja so povedali veliko več kot tisoč izrečenih besed. S svojo prisotnostjo nas je prijeto presenetil minister za finance dr. Uroš Čufer, ki se je sprint triatlona tudi sam udeležil. Ob koncu tekmovanja pa je najboljšim v sprint triatlonu, ki je veljalo tudi za državno prvenstvo podelil medalje in pokale. 

Zavedam se, da je štiri urna popolna zapora mestnega središča za domačine Mestne občine Koper precej obremenjujoča, vendar menim, da imajo podobni športni dogodki, ki združujejo vse generacije, povezujejo na zdrav način in hkrati oživijo ulice pomembno vlogo v današnji družbi. 

Iskrene čestitke vsem udeležencem in hvala vsem, ki so nam omogočili fantastično izpeljavo dogodka: Mestna občina Koper, Adriatic Slovenica, Luka Koper, Duol, Eppinger, CPK, DARS in Komunala Koper. Posebno se zahvaljujem tudi medijskemu pokrovitelju Primorske novice za celomesečno napoved in ažurnost.

REZULTATI: Timing Ljubljana





Poročilo in fotografije bodo objavljeni v kratkem.

S športnimi pozdravi,

Leni Fafangel
organizatorka tekmovanja,
predsednica ŠD 3ŠPORT in
predsednica Športne unije Slovenije

Ni komentarjev: