četrtek, 9. maj 2013

PRVI AKVATLON V ORGANIZACIJI 3ŠPORT-a!

Spoštovani!

Športno društvo 3ŠPORT v sodelovanju s Triatlonsko zvezo Slovenije organiziramo šolsko prvenstvo osnovnih šol Obalno-kraške regije v AKVATLONU, kjer bodo otroci najprej plavali in nato zaključili tekmovanje s tekom. 

Športna prireditev, ki je namenjena vsem osnovnošolcem v regiji, se bo odvijala v petek, 31.05.2013, v mladinskem letovišču in zdravilišču Debeli Rtič (Ankaran).
Šolski mladini želimo ponuditi športni dogodek, ki ga v Obalno-kraški regiji do sedaj še ni bilo. Seznaniti jih želimo z atraktivnim športom ter najuspešnejšim omogočiti tudi udeležbo na šolskem finalu v Ljubljani.
Prepričani smo, da bomo navdušili številne osnovnošolce, starše, učitelje in ravnatelje ter hkrati vzbudili zanimanje za AKVATLON.

Akvatlon je za naše najmlajše odlična popotnica tudi za naslednji "korak", saj se bodo lahko preizkusili tudi na Triatlonu Luke Koper za pokal Istre 2013, ki se bo odvijal v soboto 15. junija v Kopru.
V spodnjem delu objave si lahko ogledate razpis tekmovanja.
Za več informacij sva Vam na voljo organizatorja dogodka Tanja Jerina in Goran Beširevič preko telefonske številke 040 643 245 (Tanja) in 031 352 382 (Goran) ter elektronskega naslova 3sport.sola@gmail.com.

Vabljeni! J

Ni komentarjev: