ponedeljek, 16. april 2012

Tekaška nočna 10-ka - zmaga ostaja v domačem klubu!

3športovci so vročico sobotne noči izkoristili za nekoliko drugačno zabavo - plesne čeveljce so zamenjali tekaški copati. Zadnje modne smernice so določali športni opremljevalci, za "make up" pa sta poskrbeli tekaški disciplini na 5 in 10km :) Tek je potekal okoli mestnega jedra Koper.

Rekreativna narava prireditve je v štartne vrste pritegnila tako začetnike kot tudi izkušene tekače. Slednji so vneto brusili pete in v zadnjih nekaj metrih si je zmago priboril naš trener, Peter Harnold, ki je z razdaljo opravil v pičlih 33-ih minutah. Naše 3športnice Ana Radivo (4. mesto v kategoriji), Tanja Božič (3. mesto v kategoriji) in Lili Černeka (1. mesto v kategoriji) so uspešno in veselo opravile z daljšo razdaljo, naša najmlajša udeleženka Nika Vergles pa se je v spremstvu očeta Petra, prvič uspešno preizkusila v 5-kilometrski razdalji.

Čestitke prav vsem udeležencem: Zvone Černeka, Rok Terčelj, Aljoša Smolnikar, Jordan Zadnik, Branko Vrabec, Zoran Topalovič, Matej Lisjak, Matej Paradiž, Tomi Cikron, Tomo Reščič, Marko Mohorčič, Henrik Stanjko, ter seveda številnim navijačem, ki so skrbeli za dobro voljo na prizorišču.

Rezultati:Hvala vsem za lepo druženje in nepozaben sobotni večer! 

Simona & Tina, 
PR 3ŠPORT :)

Ni komentarjev: