sobota, 4. junij 2011

ODŠTEVAMO DNEVE ...

Pozdravljeni ljubitelji športa in morja,
le še teden dni nas loči do velikega športnega dogodka v Kopru...

SOBOTA, 11. junij 2011
DNEVNIKOV TRIATLON ZA POKAL ISTRE


Namen tekmovanja je ponuditi pester tekmovalni in spremljevalni program tako tistim najhitrejšim, kot tistim, ki bodo naredili svoje prve triatlonske korake. Letos nismo pozabili tudi na najmlajše, saj se bodo lahko otroci pomerili kar v dveh triatlonskih preizkušnjah.

Nastopite na triatlonu kot EKIPA v obliki štafetnega triatlona, katerega glavni namen je druženje in zabava! Ekipo štafete lahko sestavljata 2 tekmovalca (primer: 1. član ekipe - plavalec in kolesar, 2. član ekipe - tekač ali drugačna razporeditev disciplin znotraj ekipe) ali 3-je tekmovalci (plavalec, kolesar in tekač).

• V Hotelu Koper so za udeležence in njihove družinske člane pripravili poseben paket: nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi: 39,00 EUR, v enoposteljni sobi pa 50, 05 EUR. Rezervacije in informacije dobite na tel. številki 07/49-36-700.


Skupinski popust nad 10 prijavljenih udeležencev znaša 6% manj. Torej, v kolikor se prijavi 10 in več tekmovalcev znaša prijava SPRINT triatlona 23,50€/udeleženca za SUPER SPRINT in MALI triatlon za vsakogar pa 14€/udeleženca. Za štafete popust ne velja.

• Elektronsko merjenje rezultatov - TIMING LJUBLJANA.

• V času od 9:00 do 13:00ure bo zagotovljena (poleg CICI triatlona in OI za najmlajše) tudi animacija ter varstvo otrok (ABC Šport).

• Prireditev se bo zaključila s pestro ponudbo raznovrstnih testenin in s koncertom v živo – Rudi Bučar.


Udeležba na DNEVNIKOVEM TRIATLONU ZA POKAL ISTRE 2011 bo tudi dobrodelne narave, saj bo ŠD 3ŠPORT od vsake vplačane prijavnine, 1€ doniralo za ponovni nasmeh otročkov vseslovenskega športno-humanitarnega projekta NEVER GIVE UP, z nazivom 10 KROGOV ZA 10 NASMEHOV. Več o gibanju in omenjeni akciji si lahko preberete na spletni strani http://www.nevergiveup.si.


Podrobna predstavitev tekmovanja: ® TUKAJ ¬

Ni komentarjev: