sreda, 25. maj 2011

DNEVNIKOV TRIATLON ZA POKAL ISTRE 2011

Pozdravljeni navdušenci športa,
Leto je naokoli in kmalu se nam obeta 2. mednarodna tekma triatlona v središču mesta Koper. Zato bomo v sodelovanju z medijsko hišo DNEVNIK, v soboto, 11. junija 2011, ponovno organizirali tekmovanje z nazivom: DNEVNIKOV TRIATLON ZA POKAL ISTRE 2011.



Dnevnikov triatlon za pokal Istre 2011 velja za SLOVENSKI TRIATLONSKI POKAL in ITALIJANSKI POKAL ALPE ADRIATICO – NORDEST FOR TRIATHLON, zato se bodo poleg Slovencev, tekmovanja udeležili tudi triatlonci iz sosednjih držav.


Prireditev je vključena tudi v nacionalno mrežo Športne Unije Slovenije z nazivom: Naravi prijazna športno rekreativna prireditev, ki ponazarja pospešeno zmanjševanje prekomernega obremenjevanja narave in onesnaževanja okolja na področju športnega turizma, športne rekreacije ter športa nasploh.


Tekmo bomo organizirali v Kopru na naslednjih prizoriščih:

plavanje: na že poznani lokaciji, v morju, ob glavnem pomolu,
kolesarjenje: krožna proga od Ukmarjevega trga po cestah Kopališkega nabrežja, Ferrarske ulice in Ankaranske ceste - od krožišča Luke Koper pa vse do viadukta Bonifika,
tek: krožna proga po Semedelski promenadi.


V času tekmovanja odraslih bomo za najmlajše (poleg CICI triatlona) zagotovili tudi animacijo ter varstvo. Prireditev se bo zaključila s pogostijo in s koncertom v živo.


Namen prireditve:

• zvišati raven športnega udejstvovanja otrok, mladine in odraslih,
• ozavestiti o pozitivnih učinkih, ki jih prinaša triatlonski šport kot vsestranska športna aktivnost,
popularizirati športno rekreacijo v Obalni regiji kot tudi na državni ravni.

Preizkusite se torej v tem atraktivnem olimpijskem športu in postanite del tradicionalne poletne športne prireditve za vrhunske tekmovalce, rekreativce in otroke z morskim pridihom.


Množičnost, druženje, zabava in vrhunskost so pojmi, ki zajemajo uspešno ter kakovostno prireditev. To bo Dnevnikov triatlon za pokal Istre 2011.


PRIJAVNICA

PRIJAVNICA - naročniki Dnevnikovih edicij


Za vse dodatne informacije in skupinske prijave pišite na: sd3sport@gmail.com


Več info tudi na: DNK


RAZPIS

Ni komentarjev: