nedelja, 7. junij 2009

TEK ZA ZDRAVJE - KOPER

Včeraj se je v Kopru odvijala rekreacijska prireditev TEK ZA ZDRAVJE, kjer smo bili ŠD 3ŠPORT soorganizatorji. Dobili smo se ob 17.00 uri (no, z mojo "malenkostno" zamudo 15min čez ;)), saj smo pomagali sprva pri organizaciji otroških tekov pa vse do 10km nočnega teka. Še posebej so se izkazale naše pridne punce: Maja B., ki je poskrbela za skrbno vodenje in ogrevanje otrok pred štartom, Petra in Teja V. pa sta ji pomagali. V pomoč pri organizaciji so sodelovali tudi: Peter V., Nika, Irena, Dean, mali Mattia, Viktorija, Vinčec, Aleksander K., Denis P. in pa Dejan - od Petre, katerim se iskreno zahvaljujem.

Teka na 400m se je udeležil: Mattia R.
Teka na 5km smo se udeležili: Teja V., Dean, Vinčec in Leni.
Teka na 10km pa: Peter V., Roman, Peter H., Beno, Igor, Darko S. in naša novopečena člana Janko in Matej B.

Rezultati v kratkem na: http://www.tekzazdravje.com/

Naj omenim, da je na 10km teku v absolutni konkurenci zmagal Benjamin Skok, takoj za njim pa seveda Peter Harnold. Na 5km teku je 1. mesto osvojil Danijel Vinčec. Čestitke!

Zahvala gre tudi vsem tistim, ki so se teka udeležili ali so nas prišli vsaj pogledat in navijat ter tako, pripomogli k množičnosti in promociji našega kluba. Lepo je bilo videti toliko belo - modrih ŠD 3ŠPORT majčk na enem mestu ...

Ker smo včeraj odhajali domov ob različnih urah in nisem uspela vsakemu posvetiti dovolj pozornosti, se še enkrat zelo zahvaljujem za pomoč! Res ste se izkazali, prav VSI!

Hvala vsem! Super ste!

Preživite lepo nedeljo ...
Leni

Ni komentarjev: